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Browsing by Author Potes, M.E.
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Issue Date | Title | Author(s) | 2008 | Perigos sanitários veiculados pelos alimentos | Potes, M.E. |
Oct-2008 | Plano de Estudo Epidemiológico do Porco Alentejano e Cruzado | Queiroga, M. C.; Branco, Sandra; Sepulveda, Francisco; Cortes, Helder; Padre, Ludovina; Morais Pinto, António J; Potes, M.E. |
28-Oct-2021 | Promoção da sustentabilidade na indústria agro-alimentar através da redução do desperdício alimentar: contributo da dieta mediterrânica | Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Jun-2013 | Qualidade do Leite de Ovelha | Queiroga, M. C.; Potes, M.E. |
Oct-2014 | Qualidade e Segurança Alimentar em unidades fabris produtoras de enchidos no Alentejo | Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Soares, P.; Torres, M.; Elias, M. |
Nov-2008 | Qualidade higiénica do leite de ovelha e relação com o estado sanitário da glândula mamária | Potes, M.E.; Queiroga, M. C. |
2005 | Qualidade Higio-sanitária e Química do leite e queijo da cabra Serpentina | Potes, M.E.; Pinheiro, Cristina Maria; Babo, Helena; Cavaco, Nelson; Cachatra, António; Fialho, João |
28-Dec-2020 | Quality of nonmeat ingredients used in the manufacturing of traditional dry-cured pork sausages | Elias, M.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Carrascosa, A. |
Oct-2017 | Queso fresco Alentejano de cabra con aceite esencial de orégano | Fernandez-Léon, A.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, E. |
26-Apr-2019 | Role of Starter Cultures on the safety of fermented meat products | Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Oct-2014 | Safety conditions and native microbial flora of three processing units in Alentejo , Portugal | Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Elias, M. |
Oct-2014 | Salt reduction has no negative effects on the sensorial acceptability of traditional dry-fermented sausages from Alentejo, Portugal | Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Elias, M. |
30-May-2013 | Segurança Alimentar: Controlo de Agentes Patogénicos no Presunto | Potes, M.E. |
2007 | Segurança Alimentar em Produtos Tradicionais | Potes, M.E. |
2022 | Segurança de Moluscos Bivalves Vivos | Angelino, A.S.; Jardim, A; Lucena, S.; Potes, M.E. |
Oct-2019 | Shelf-life extension and quality improvement of a Portuguese traditional ready-to-eat meat product with vinegar | Laranjo, M.; Potes, M.E.; Gomes, A.; Véstia, J.; Garcia, R.; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
Jan-2022 | Staphylococcus spp. and Lactobacillus sakei Starters with High Level of Inoculation and an Extended Fermentation Step Improve Safety of Fermented Sausages | Dias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M. |
2022 | The added value of aged beef | Ricardo-Rodrigues, S; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Oct-2014 | The calibre effect on two traditional dry fermented sausages from Alentejo, Portugal, made from the same dough | Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Fraqueza, M.J; Elias, M. |
2-Apr-2014 | The Effect of starter Cultures on the Portuguese Traditional Sausage "Paio do Alentejo" in Terms of its Sensory and Textural Characteristics and Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Profile | Elias, M; Potes, M.E.; Roseiro, L.C.; Santos, C; Gomes, A; Agulheiro-Santos, A.C. |
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