Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Pinheiro, C.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
Oct-2013Autenticidade de Queijos: Métodos instrumentais e sensoriais. Jornadas Téncicas de Biocontrol: Nuevas Tecnologias en seguridadd y calidadad de los productos lácteos, Cáceres, Spain ( apresentação oral por convite)Pinheiro, C.; Lamy, E.; Machado, G
Nov-2014Biomarkers for seasonal heat stressPinheiro, C.; Lamy, E.; Pereira, A.M.F.
Nov-2016O Cardo -Um recurso de endógeno elevado valor acrescentadoBrás, T.; Parreira, P.; Paulino, A.; Ferro, A.; Fernandes, M.; Alvarenga, N.; Dias, J.; Carvalho, M.; Ramoa, S.; Nozes, P.; Lage, P.; Costa, I.; Regato, M.; Belo, A.; Louro, A.; Gomes, S.; Galito, E.; Cruz, C.; Pinheiro, C.; Lamy, E.; Machado, G.; Simões, P.; Belo, A.D.F.; Barros, M.; Rosa, N.; Barracosa, P.; Silvestre, A.; Neves, L.; Crespo, J.; Duarte, M.
2002Os Clubes Desportivos e a sua Intervenção na Mudança SocialCascais, Mariana; Brito, Mónica
Nov-2020Collective participation at the service of cultural heritage: user-generated content in Portuguese memory institutionsAlvim, Luísa; Borges, L.C.; Silva, A.M.
Dec-2013Estudio de la aplicación de Alta Presión Hidrostática sobre quesos ibéricos (torta del Casar y queso de Évora): efecto en las características fisicoquímicas y sensoriales durante la maduración y la vida útilPinheiro, C.
May-2013Estudo preliminar aos níveis de eliminação em ovinos das raças merina branca e merina preta por estrongilídeos gastrointestinais .Veronesa, J.; Bettencourt, CMV; Pinheiro, C.; Castro, J.L.; Padre, L. N.
27-Aug-2018Heat tolerance or extensive ability to acclimateGeraldo, A.; Silva, F.; Pinheiro, C.; Cachucho, L.; Capela-Silva, F; Infante, P.; Pereira, A.
May-2013Influence of taste sensitivity in diet choices and obesity among children.Lamy, E.; Pinheiro, C.; Costa, A.R.; Rodrigues, L; Antunes, CM
6-Oct-2015Milk beta-hydroxybutyrate and urea as a tool for fast diagnosis of bovine feeding strategies and welfare.Pinheiro, C.; Geraldo, A.M.; Vaz, P; Moreira, R.; Pinto, S.; Pereira, A.
6-Nov-2018Proteolysis of PDO Serpa cheese made with Cynara Cardunculus L ecotypes during ripeningPinheiro, C.; Garrido, A.; Lage, P.; Lamy, E.; Rodrigues, L.; Alvarenga, N.; Dias, J.; Martins, A.; Duarte, F.
Dec-2013Relatório técnico sobre requesitos técnicos para a análise sensorial do Queijo de Évora , no âmbito dos requesitos técnicos para os laboratórios de análise sensorial, tendo como referencial a NP EN ISO/IEC 17025 e a sua adequação EA-4/09 – Acreditation for Sensory Testing LaboratoriesPinheiro, C.; Machado, G.
Mar-2018The acclimatisation process in dairy cows with different milk yield potential - searching for reliable biomarkersSilva, F.; Pinheiro, C.; Cachucho, L.; Matos, C.; Geraldo, A.; Lamy, E.; Silva, F.; Infante, P.; Pereira, A.
Showing results 1 to 13 of 13

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois