Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Costa, F.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Backfat transcriptome of castrated and intact Alentejano pigs fed commercial and fibre-rich experimental dietsGarrido, N.; Albuquerque, A.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L.
10-Mar-2021Can soil pH correction reduce the animal supplementation needs in the critical autumn period in Mediterranean Montado ecosystem?Serrano, João; Shahidian, S.; Costa, F.; Carreira, E.; Pereira, A.; Carvalho, M.
2022Desenvolvimento de uma mistura alimentar inovadora para acabamento de machos de raças de suínos autóctones, ao ar livre, com benefício para a qualidade da carne e para a sustentabilidade do sistemaMartin, L.; Silva, D.; Ramos, A.; Santos, S.; Costa, F.; Marmelo, C.; Charneca, R.; Martins, J.M.
2021ECO-PIG - Desenvolvimento de uma mistura alimentar inovadora para acabamento de machos de raças de suínos autóctones, ao ar livre, com benefício para a qualidade da carne e para a sustentabilidade do sistemaMartin, L.; Silva, D.; Ramos, A.; Santos, S.; Costa, F.; Marmelo, C.; Charneca, R.; Martins, J.M.
2023Efeito de uma dieta rica em fibra no crescimento, características da carcaça e composição da gordura de machos inteiros e castrados de raça suína Alentejana criados ao ar livre: resultados preliminaresMartins, J.M.; Charneca, R.; Albuquerque, A.; Neves, J.; Freitas, A.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L.
2022Effect of a new high fibre feed on blood biochemistry of outdoor finished male local pigsMartins, J.M.; Charneca, R.; Varino, R.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Neves, J.; Marmelo, C.; Costa, F.; Ramos, A.; Martin, L.
2023Influence of Sex and a High-Fiber Diet on the Gut Microbiome of Alentejano Pigs Raised to Heavy WeightsAlbuquerque, A.; Garrido, N.; Charneca, R.; Egas, C.; Martin, L.; Ramos, A.; Costa, F.; Marmelo, C.; Martins, J.M.
2022Modelo de otimização para um alimento composto de acabamento de suínos autóctones: um estudo de caso no âmbito do projeto ECO-PIGMartin, L.; Ressureição, S.; Amaral, F.; Silva, D.; Marmelo, C.; Costa, F.; Ramos, A.; Charneca, R.; Martins, J.M.
2022Outdoor finishing of intact male pigs of local breed on a high fibre diet: effects on growth, carcass, and some meat quality traitsMartins, J.M.; Charneca, R.; Varino, R.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Neves, J.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L.
2022The ECO-PIG project: Use of a new high fibre feed for outdoor finishing of intact male local pigsMartins, J.M.; Charneca, R.; Varino, R.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Neves, J.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L.
Showing results 1 to 10 of 10

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois