Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Rato, A.E.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 39
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Adaptive strategies of two Portuguese grapevines varieties (Aragonês. syn. Tempranillo and Trincadeira) face drought: physiological and structural responses.Vaz, M.; Coelho, R.; Rato, A.E.; Samara-Lima, R.; Silva, L.L.; Campostrini, E.; Barroso, J.M.
30-Jan-2022Anomalias fisiológicas no desenvolvimento do miolo da noz na nogueira-comum (Juglans regia L.)Farinha, Daniela Fortunato
2013avaliação da textura de uvas de diferentes variedadesCabrita, Maria joao; Garcia, Raquel; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C.
2020Calibration and validation of a near-infrared spectroscopy equipment to predict crude protein and fibre of biodiverse pasturesSerrano, João; Shahidian, S.; Carreira, E.; Rato, A.E.
2008Comportamento pós-colheita da ameixa 'Raínha Cláudia Verde' Prunus domestica L. : efeitos do cálcio na maturaçãoRato, A.E.
7-Sep-2014Consumers sensory evaluation of melon sweetness and qualityAgulheiro-Santos, A.C.; Rato, A.E.; Laranjo, Marta; Gonçalves, Claudia
5-Sep-2011Determinación del contenido en polifenoles en uva de mesa mediante tecnología NIRS.Jarén, C.; Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, V.; Rato, A.E.; Arias, N.; Arazuri, S.
Jun-2015Efecto de la zona de producción sobre la calidad y funcionalidad de cerezas ‘Sweetheart’Velardo, B.; Miguel, C.; Serradilla, M.J.; Rodriguez, M. J.; Ayuso, M. C.; Bernalte, M. J.; Resende, M.; Paulo, L.; Antunes, P.; Ruza, D; Ricardo-Rodrigues, S.; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C.
2017EFEITO DO QUITOSANO E ÁCIDO ACÉTICO NA CONSERVAÇÃO DE UVA DE MESARicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Martins, P.; Rato, A.E.; Shahidian, S.; Vaz, M.; Coelho, R.; Valverde, P.; Viera, F.; Agulheiro-Santos, A.C.
2012Effect of Different Storage Conditions on Nutritional and QualityPalma, V.; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, G.; Rato, A.E.; Cabrita, M.J.; Lozano, M.; Gónzález, D.
2012EFFECT OF DIFFERENT STORAGE CONDITIONS ON NUTRITIONAL AND QUALITY PARAMETERS OF 'SWEETHEART' CHERRY.Palma, Vera; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, Graça; Rato, A.E.; Cabrita, Maria João; Lozano, Mercedes; Gonzalez, David
21-Oct-2014Effect of storage on physical-chemical properties and phenolics of sweet cherry from São Julião region.Agulheiro-Santos, A.C.; Vieira, Fabiana; Gonzalez, David; Lozano, Mercedes; Palma, Vera; Rato, A.E.
23-Jun-2013Evaluation of different postharvest conditions to preserve the amount of bioactive compounds, physicochemical quality parameters and sensory attributes of ‘Sweetheart’ cherries.González-Gómez ., David; Bernalte Garcia, Maria Josefa; Ayuso Yuste, M.Conception; Fernández León, M.Fernanda; Rato, A.E.; Palma, Vera; Agulheiro-Santos, A.C.
3-Mar-2021Evaluation of Near Infrared Spectroscopy (NIRS) for Estimating Soil Organic Matter and Phosphorus in Mediterranean Montado EcosystemSerrano, João; Shahidian, S.; Marques da Silva, J.; Paixão, L.; Carvalho, M.; Moral, Francisco J.; Nogales-Bueno, J.; Teixeira, R.; Jongen, M.; Domingos, T.; Rato, A.E.
Jun-2022Evaluation of the effect of tree canopy and dolomitic limestone application on soil microbial activity in the Montado Mediterranean ecosystemBailote, D.; Serrano, J.; Rato, A.E.; Ribeiro, A.J.; Brito, I.
May-2016Evaluation of the evolution of the anthocyanins profile in red wine grape varieties in AlentejoRouxinol, Maria; Véstia, Joana; Ferreira, Helena; Martins, M.Rosário; Rato, A.E.; Barroso, J.M.
22-Sep-2014Identity of a Tilapia Pheromone Released by Dominant Males that Primes Females for ReproductionKeller-Costa, Tina; Hubbard, Peter C.; Paetz, Christian; Nakamura, Yoko; da Silva, José P.; Rato, A.E.; Barata, Eduardo N.; Schneider, Bernd; Canário, Adelino V. M.
12-Oct-2016Impacts of crop level, soil and irrigation management in grape berries of cv ‘Trincadeira’ (Vitis vinifera L.)Barroso, J.M.; Pombeiro, L.; Rato, A.E.
2012INFLUENCE OF CELL WALL CALCIUM CONTENT IN FRUIT FIRMNESS DURING THE RIPENING OF PLUMS (PRUNUS DOMESTICA L.).Rato, A.E.; Nunes, C.; Agulheiro-Santos, A.C.; Barroso, J.M.; Coimbra, M.A.; Riquelme, F.
2010Influence of Cell Wall Calcium Content in FruitFirmness during the Ripening of Plums (Prunus domestica L.)Rato, A.E.; Nunes, Claudia; Agulheiro-Santos, A.C.; Barroso, João; Riquelme, Fernando; Coimbra, Manuel
Showing results 1 to 20 of 39

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois