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Browsing by Author Elias, M.
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Issue Date | Title | Author(s) | Jan-2018 | Addition of vinegar to extend the shelf-life of "Cabeça de Xara" | Laranjo, M.; Potes, M.E; Véstia, J.; Gomes, A.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
15-Jan-2018 | Animal Health, Biosafety and Food Safety | Potes, M.E.; Laranjo, M.; Elias, M. |
Nov-2016 | Animal Health, Biosafety and Food Safety | Potes, M.E.; Laranjo, M.; Elias, M. |
2012 | Antimicrobial susceptibility assessment of Campylobacter on outdoor iberian pig sows | Martins, A; Fernandes, M.H.; Fernandes, M.J.; Elias, M.; Barreto, A.; Fraqueza, M.J. |
8-May-2020 | Autochthonous starter cultures are able to reduce biogenic amines in a traditional protuguese smoked fermented sausage | Dias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fialho, A.R.; Véstia, J.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M. |
2021 | "Cachena" a bovine rustic Portuguese extensively reared autochthonous breed: meat texture analysis | Potes, Maria Eduarda; Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M. |
2021 | "Cachena" a bovine rustic Portuguese extensively reared autochthonous breed: meat texture analysis | Potes, M.E.; Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M. |
Feb-2018 | Caracterização e Análise das Condições de Segurança e Saúde no Trabalho em Empresas Agro-Alimentares | Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Feb-2018 | Caracterização e Análise dos Processos Produtivos em Empresas Agro-Alimentares | Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Feb-2018 | Caracterização e Análise Energética de Empresas Agro-Alimentares | Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
27-Jan-2016 | Characterisation of "Catalão" and "Salsichão" Portuguese traditional sausages with salt reduction | Laranjo, Marta; Gomes, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J.; Garcia, R.; Rocha, J.M.; Roseiro, L.C; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
Jul-2021 | Co-Inoculation with Staphylococcus equorum and Lactobacillus sakei Reduces Vasoactive Biogenic Amines in Traditional Dry-Cured Sausages | Dias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fialho, A.R.; Véstia, J.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M. |
Apr-2016 | Development of a long-life vacuum-packaged ready-to-eat meat product based on a traditional Portuguese seasoned meat | Laranjo, Marta; Gomes, A.; Potes, M.E.; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
Jan-2020 | Dry‐Cured Meat Products According to the Smoking Regime: Process Optimization to Control Polycyclic Aromatic Hydrocarbons | Fraqueza, M.J.; Laranjo, M.; Alves, S.; Fernandes, M.H; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Jan-2018 | Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portugese dry-cured sausage | Dias, I.; Laranjo, M.; Fialho, R.; Potes, M.E.; Véstia, J.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
2022 | Effect of clove essential oil coating in pork meat conservation and texture | Rouxinol, M.I.; Galveias, A.; Ricardo-Rodrigues, S.; Soares, P.C.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M. |
Sep-2015 | Effects of genotype, salt content and calibre on quality of traditional dry-fermented sausages | Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J; Garcia, R.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
2018 | El cruce Alentejano x Bísaro: un estudio en TREASURE | Charneca, R.; Martins, J.M.; Freitas, A.; Neves, J.; Nunes, J.; Elias, M.; Laranjo, M.; Bento, P.; Silva, D.; Paixim, H.; Mendes, S. |
Nov-2019 | Essential oils of aromatic and medicinal plants play a role in food safety | Laranjo, M.; Férnandez-Léon, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Elias, M. |
2022 | Establishing tenderness threshold of beef using instrumental and consumer sensory evaluation | Ricardo-Rodrigues, S.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M. |
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