|
/
Browsing by Author Cachucho, L.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) | 2018 | Composição da carcaça e caracterização físico-química de músculo de porco Alentejano acabado em montanheira – resultados preliminares | Cachucho, L.; Albuquerque, A.; Usié, A.; Leão, C.; Meireles, B.; Barbosa, P.; Gaspar, D.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Ramos, M.; Jerónimo, E. |
4-Mar-2015 | Evaluation of salivary proteins as potential biomarkers of milk production in hot climates | Geraldo, A.C.A.P.M; Conceição, C; Silva, F; Cachucho, L.; Matos, C; Lamy, E; Capela e Silva, F.; Pereira, A |
2019 | Fatty acids composition of Longissimus lumborum muscle from Alentejano pigs finished under free-range conditions | Cachucho, L.; Albuquerque, A.; Guerreiro, O.; Alves, S.P.; Bessa, R.J.B.; Usié, A.; Leão, C.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Ramos, A.M.; Jerónimo, E. |
27-Aug-2018 | Heat tolerance or extensive ability to acclimate | Geraldo, A.; Silva, F.; Pinheiro, C.; Cachucho, L.; Capela-Silva, F; Infante, P.; Pereira, A. |
Mar-2018 | The acclimatisation process in dairy cows with different milk yield potential - searching for reliable biomarkers | Silva, F.; Pinheiro, C.; Cachucho, L.; Matos, C.; Geraldo, A.; Lamy, E.; Silva, F.; Infante, P.; Pereira, A. |
Jan-2020 | Whole Genome Analysis of Alentejano Pigs with Contrasting Meat Quality Phenotypes | Usié, A.; Magalhães, H.; Leão, C.; Gaspar, D.; Meireles, B.; Barbosa, P.; Cachucho, L.; Albuquerque, A.; Charneca, R.; Martins, J.M.; Jerónimo, L.; Ramos, M. |
2020 | Whole Genome Analysis of Alentejano Pigs with Contrasting Meat Quality Phenotypes | Usié, A.; Magalhães, H.; Leão, C.; Gaspar, D.; Meireles, B.; Barbosa, P.; Cachucho, L.; Albuquerque, A.; Charneca, R.; Martins, J.M.; Jerónimo, E.; Ramos, M. |
Showing results 1 to 7 of 7
|