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Browsing by Author Pinheiro, Cristina
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Issue Date | Title | Author(s) | Dec-2019 | How menu description change consumer perception about traditional gastronomy: the case of the Portuguese “Alentejo cuisine” | Guedes, David; Simões, Carla; Vlademir, Silva; Pinheiro, Cristina; Capela e Silva, Fernando; Tavares, Sofia; Lucas, Maria Raquel; Lamy, Elsa |
Dec-2019 | How menu description change consumer perception about traditional gastronomy: the case of the Portuguese “Alentejo cuisine”. | Guedes, David; Simões, Carla; Silva, Vlademir; Pinheiro, Cristina; Capela e Silva, Fernando; Tavares, Sofia; Lucas, Maria Raquel; Lamy, Elsa |
9-Nov-2018 | INFLUÊNCIA DA UTILIZAÇÃO DE DIFERENTES ECÓTIPOS DE Cynara cardunculus L. NAS CARACTERÍSTICAS FÍSICO QUÍMICAS DE QUEIJO ÉVORA DOP | Amaral, Olga; Dias, João; Alvarenga, Nuno; Lage, Patricia; Pinheiro, Cristina; Duarte, Fátima |
2017 | Intangible heritage and cultural landscapes: improving an evaluation system | Mascarenhas, José Manuel de |
2017 | Intangible heritage and cultural landscapes: improving an evaluation system | Mascarenhas, José Manuel de; Barata, Filipe Themudo; Capelo, Sofia |
28-Aug-2018 | Milk metabolites are non-invasive biomarkers for nutritional and metabolic disorders of Dairy Herds? | Pinheiro, Cristina; Domingues, Inês; Vaz, Pedro; Moreira, Rui; Infante, Paulo |
2017 | Montado intangible heritage in Southern Portugal | Batista, Teresa; Mascarenhas, José Manuel de; Mendes, Paula; Carriço, Cristina |
6-Sep-2017 | Montado Intangible Heritage in Southern Portugal | Batista, Teresa; Mascarenhas, José Manuel de; Mendes, Paula; Carriço, Cristina |
2017 | Relationship between saliva protein composition and 6-n-prophylthiouracyl (PROP) bitter taste responsiveness in young adults. | Rodrigues, Lénia; da Costa, G; Cordeiro, C; Pinheiro, Cristina; Amado, F; Lamy, Elsa |
2017 | Salivary proteome and glucose levels are related with sweet taste sensitivity in young adults | Rodrigues, Lenia; da Costa, G; Cordeiro, C; Pinheiro, Cristina; Amado, F; Lamy, Elsa |
2016 | Tannins in Ruminant Nutrition: Impact on Animal Performance and Quality of Edible Products | Jerónimo, Eliana; Pinheiro, Cristina; Lamy, Elsa; Dentinho, Maria Teresa; Sales-Baptista, Elvira; Lopes, Orlando; Silva, Fernando, Capela |
Jun-2018 | The Montado Great Route Sustainable tourism: treats and opportunities | Carriço, Cristina; Batista, Teresa; Mendes, Paula; Mascarenhas, José Manuel |
2018 | Variações fisiológicas face à aclimatação sazonal – Estudo em vacas leiteiras com diferente potencial leiteiro | Silva, Flavio; Pinheiro, Cristina; Cachucho, Liliana; Matos, Catarina; Geraldo, Ana; Lamy, Elsa; Silva, Capela; Infante, Paulo; Pereira, Alfredo |
2018 | VARIAÇÕES FISIOLÓGICAS FACE À ACLIMATAÇÃO SAZONAL – ESTUDO EM VACAS LEITEIRAS COM DIFERENTE POTENCIAL LEITEIRO | Silva, Flávio; Pinheiro, Cristina; Cachucho, Liliana; Matos, C.; Geraldo, Ana; Lamy, Elsa; Capela e Silva, Fernando; Infante, Paulo; Pereira, Alfredo |
27-Jul-2019 | Which emoticons are in cheese? – a study linking psychological aspects with sensory perception | Guedes, David; Simões, Carla; Capela e Silva, Fernando; Pinheiro, Cristina; Lucas, Raquel; Tavares, Sofia; Lamy, Elsa |
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