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Browsing by Author Neves, J.
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Issue Date | Title | Author(s) | 2022 | The ECO-PIG project: Use of a new high fibre feed for outdoor finishing of intact male local pigs | Martins, J.M.; Charneca, R.; Varino, R.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Neves, J.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L. |
Feb-2013 | The “montado”: determinant factor affecting the carcass characteristics and the quality of dry cured hams of Alentejano pig | Freitas, A.B.; Neves, J.; Nunes, J.T.; Almeida, J.A. |
2018 | The Ribatejano pig: Rebirth of a local population? First results on growth, and carcass parameters | Martins, J.M.; Neves, J.; Serrano, A.; Abecasis, I.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Nunes, J.T.; Charneca, R. |
Sep-2012 | UTILIZAÇÃO DE ÓLEO DE GIRASSOL “ALTO OLEICO” NA ALIMENTAÇÂO DE PORCOS ALENTEJANOS: EFEITO SOBRE O CRESCIMENTO E AS CARACTERÍSTICAS DA CARCAÇA | Freitas, A. B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
2012 | Utilização de óleo de girassol “alto oleico” na alimentação de porcos alentejanos: efeito sobre o crescimento e as características da carcaça. | Freitas, A.B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
2012 | Utilização de óleo de girassol “Alto oleico” na alimentação de porcos Alentejanos: Efeitos sobre o crescimento e as características da carcaça. | Freitas, A.B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
5-Dec-2022 | Varying response of bacteria and nematodes to environmental conditions of Sado estuary – implications for estuarine benthic food webs. | Vieira, S.; Vicente, C.; Neves, J.; Martins, M.; Adão, H.; Sroczynska, K. |
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