|
/
Browsing by Author Laranjo, M.
Showing results 37 to 56 of 69
Issue Date | Title | Author(s) | 2019 | Identification of differentially expressed key genes of Longissimus lumborum samples from Portuguese Alentejano and Bísaro local pig breeds | Albuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Y.; Benítez, R.; Lopéz-García, A.; Ballesteros, J.; García, F.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
1-May-2020 | Impact of a 25% salt reduction on the microbial load, texture and sensory attributes of a traditional dry-cured sausage. | Elias, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Garcia, R.; Fraqueza, M.J. |
3-Feb-2022 | Influência do estado de maturação na qualidade de cereja ‘Sweetheart’ | Ricardo-Rodrigues, S.; Agostinho, J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C. |
2019 | Innovative studies on Alentejano, Bísaro and Ribatejano genotype pigs. | Charneca, R.; Martins, J.M.; Freitas, A.; Neves, J.; Nunes, J.; Laranjo, M.; Albuquerque, A. |
18-Oct-2018 | LAMELAR CORNEAL TRANSPLANTATION IN A DOG FOR SURGICAL TREATMENT OF CORNEA DEEP ULCER WITH DESCEMETOCELE. | Guimarães, T.; Cardoso, K.; Laranjo, M.; Alexandre, N. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a optimização da gestão da produção - CONFIGURAÇÃO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a Optimização da gestão da produção - HORTOFRUTÍCOLA | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da Produção - LÁCTEO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da produção - PANIFICAÇÃO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da ferramenta para a optimização da produção - CÁRNEO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
2022 | Maturação em seco de carne de bovino da raça Cachena | Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M. |
2022 | Maturação em seco de carne de bovino da raça Cachena | Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M. |
23-Jun-2022 | Methods for quality evaluation of sweet cherry | Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C. |
9-Dec-2021 | New and sustainable trends in food packaging: edible packaging | Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C. |
4-Mar-2022 | Non-destructive prediction of total soluble solids in strawberry using near infrared spectroscopy | Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Ricardo-Rodrigues, S.; Melgão, C.; Velasquez, R. |
18-Oct-2018 | Orientation in the diagnosis of intraocular neoplasia, through intraocular fine needle aspiration (IFNA) | Guimarães, T.; Cardoso, K.; Laranjo, M.; Alexandre, N. |
28-Oct-2021 | Promoção da sustentabilidade na indústria agro-alimentar através da redução do desperdício alimentar: contributo da dieta mediterrânica | Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Elias, M. |
2017 | Quality and acceptability of dry fermented sausages prepared with low value pork. | Alves, S.P.; Fernandes, M.J.; Bessa, R.J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.; Fraqueza, M.J. |
28-Dec-2020 | Quality of nonmeat ingredients used in the manufacturing of traditional dry-cured pork sausages | Elias, M.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Carrascosa, A. |
Oct-2017 | Queso fresco Alentejano de cabra con aceite esencial de orégano | Fernandez-Léon, A.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, E. |
Showing results 37 to 56 of 69
|