Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Ricardo-Rodrigues, Sara

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Avaliação sensorial de formulações de revestimentos edíveis à base de quitosanoMelgão, Catarina; Ricardo-Rodrigues, Sara; Nabais, Joao; Agulheiro-Santos, Ana
2024Estudo do efeito de uma película reciclável na textura, cor e avaliação sensorial de carne de porco preto (Alentejano × Duroc)Rouxinol, Maria Inês; Galveias, Ana; Martins, Rita; Soares, Patricia; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Potes, Maria Eduarda; Laranjo, Marta; Ricardo-Rodrigues, Sara; Elias, Miguel
2017Evaluation of olive pastes and pomaces moisture and oil content using NIRSLaranjo, Marta; Véstia, Joana; Letras, João; Ricardo-Rodrigues, Sara; Fernández León, Ana Maria; Elias, Miguel
Mar-2024FREEZING WITH GLAZING PRESERVATION OF "BLACK PIG" MEATRouxinol, Maria; Galveias, Ana; Soares, Patricia; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Potes, Maria Eduarda; Laranjo, Marta; Ricardo-Rodrigues, Sara; Elias, Miguel
2021Influence of the ripening stage on the quality of ‘Sweetheart’ cherryRicardo-Rodrigues, Sara; Agostinho, Juliana; Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, Ana Cristina
Jan-2016peouenosfrutos 17 pós-colheita Conservação de Morangos com utilização de Óleos EssenciaisCampos, Tiago; Barreto, Sergio; Queiros, Rui; Ricardo-Rodrigues, Sara; Felix, Maria Rosario; Laranjo, Marta; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C.
2019Qualidade e segurança de Paios com baixo teor em sal provenientes de raças autóctonesLaranjo, Marta; Potes, Maria Eduarda; Ricardo-Rodrigues, Sara; Véstia, Joana; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Charneca, Rui; Elias, Miguel
2020Revestimentos edíveis em frutosLaranjo, Marta; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Ricardo-Rodrigues, Sara; Rouxinol, Maria Inês; Nabais, João
9-Feb-2019Terroir influence on quality of ‘Crimson’ table grapesRicardo-Rodrigues, Sara; Laranjo, Marta; Coelho, Renato; Martins, Patrícia; Rato, Ana Elisa; Vaz, Margarida; Valverde, Pedro; Shahidian, Shakib; Vestia, Joana; Agulheiro-Santos, Ana Cristina
Jun-2023The Influence of (Poly)phenol Intake in Saliva Proteome: Short- and Medium-Term Effects of AppleLouro, Teresa; Carreira, Laura; Caeiro, Inês; Simões, Carla; Ricardo-Rodrigues, Sara; Rato, Ana Elisa; Capela e Silva, Fernando; Luis, Henrique; Moreira, Pedro; Lamy, Elsa
2017Utilización de aceites esenciales para la conservación de uva de mesa ‘Crimson’Fernández León, Ana Maria; Laranjo, Marta; Ricardo-Rodrigues, Sara; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Elias, Miguel
Showing results 1 to 11 of 11

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois