|
/
Browsing by Author Agulheiro-Santos, A.C.
Showing results 16 to 35 of 96
Issue Date | Title | Author(s) | 7-Sep-2014 | Consumers sensory evaluation of melon sweetness and quality | Agulheiro-Santos, A.C.; Rato, A.E.; Laranjo, Marta; Gonçalves, Claudia |
2001 | Determinação de parâmetros de qualidade em melão utilizando métodos reológicos | Agulheiro-Santos, A.C. |
5-Sep-2011 | Determinación del contenido en polifenoles en uva de mesa mediante tecnología NIRS. | Jarén, C.; Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, V.; Rato, A.E.; Arias, N.; Arazuri, S. |
Jan-2020 | Dry‐Cured Meat Products According to the Smoking Regime: Process Optimization to Control Polycyclic Aromatic Hydrocarbons | Fraqueza, M.J.; Laranjo, M.; Alves, S.; Fernandes, M.H; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Jun-2015 | Efecto de la zona de producción sobre la calidad y funcionalidad de cerezas ‘Sweetheart’ | Velardo, B.; Miguel, C.; Serradilla, M.J.; Rodriguez, M. J.; Ayuso, M. C.; Bernalte, M. J.; Resende, M.; Paulo, L.; Antunes, P.; Ruza, D; Ricardo-Rodrigues, S.; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C. |
2017 | EFEITO DO QUITOSANO E ÁCIDO ACÉTICO NA CONSERVAÇÃO DE UVA DE MESA | Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Martins, P.; Rato, A.E.; Shahidian, S.; Vaz, M.; Coelho, R.; Valverde, P.; Viera, F.; Agulheiro-Santos, A.C. |
Jan-2018 | Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portugese dry-cured sausage | Dias, I.; Laranjo, M.; Fialho, R.; Potes, M.E.; Véstia, J.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
2022 | Effect of clove essential oil coating in pork meat conservation and texture | Rouxinol, M.I.; Galveias, A.; Ricardo-Rodrigues, S.; Soares, P.C.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M. |
2012 | Effect of Different Storage Conditions on Nutritional and Quality | Palma, V.; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, G.; Rato, A.E.; Cabrita, M.J.; Lozano, M.; Gónzález, D. |
2012 | EFFECT OF DIFFERENT STORAGE CONDITIONS ON NUTRITIONAL AND QUALITY PARAMETERS OF 'SWEETHEART' CHERRY. | Palma, Vera; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, Graça; Rato, A.E.; Cabrita, Maria João; Lozano, Mercedes; Gonzalez, David |
2017 | EFFECT OF GENOTYPE AND SALT CONCENTRATION ON THE QUALITY OF PORTUGUESE TRADITIONAL PAIOS | Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Rodrigues, Sara; Véstia, Joana; Charneca, Rui; Elias, Miguel |
2016 | EFFECT OF SALT REDUCTION ON THE SAFETY AND STABILITY OF TRADITIONAL BLOOD DRY-CURED SAUSAGES | Laranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria J.; Garcia, Raquel; Rocha, João M.; Roseiro, Luísa C.; Fernandes, Maria J.; Fraqueza, Maria J.; Elias, Miguel |
21-Oct-2014 | Effect of storage on physical-chemical properties and phenolics of sweet cherry from São Julião region. | Agulheiro-Santos, A.C.; Vieira, Fabiana; Gonzalez, David; Lozano, Mercedes; Palma, Vera; Rato, A.E. |
Sep-2015 | Effects of genotype, salt content and calibre on quality of traditional dry-fermented sausages | Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J; Garcia, R.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
Nov-2019 | Essential oils of aromatic and medicinal plants play a role in food safety | Laranjo, M.; Férnandez-Léon, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Elias, M. |
2022 | Establishing tenderness threshold of beef using instrumental and consumer sensory evaluation | Ricardo-Rodrigues, S.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M. |
31-Mar-2021 | Estudo da textura das drupéolas em diferentes genótipos de framboesa | Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Serranito, A.; Luz, F.; Brás de Oliveira, P. |
30-Nov-2012 | Estudo do comportamento reológicoe da microestrutura de emulsões alimentares água/óleo. | Basto de Lima, Gabriela; Corrieia Diogo, António; Agulheiro-Santos, A.C. |
23-Jun-2013 | Evaluation of different postharvest conditions to preserve the amount of bioactive compounds, physicochemical quality parameters and sensory attributes of ‘Sweetheart’ cherries. | González-Gómez ., David; Bernalte Garcia, Maria Josefa; Ayuso Yuste, M.Conception; Fernández León, M.Fernanda; Rato, A.E.; Palma, Vera; Agulheiro-Santos, A.C. |
2022 | Fresh Bovine Meat: Sensory and instrumental evaluation of tenderness. | Ricardo-Rodrigues, S.; Temporão, S.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C. |
Showing results 16 to 35 of 96
|