|
/
Browsing by Author Barroso, J.M.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) | 2016 | Adaptive strategies of two Portuguese grapevines varieties (Aragonês. syn. Tempranillo and Trincadeira) face drought: physiological and structural responses. | Vaz, M.; Coelho, R.; Rato, A.E.; Samara-Lima, R.; Silva, L.L.; Campostrini, E.; Barroso, J.M. |
May-2016 | Evaluation of the evolution of the anthocyanins profile in red wine grape varieties in Alentejo | Rouxinol, Maria; Véstia, Joana; Ferreira, Helena; Martins, M.Rosário; Rato, A.E.; Barroso, J.M. |
12-Oct-2016 | Impacts of crop level, soil and irrigation management in grape berries of cv ‘Trincadeira’ (Vitis vinifera L.) | Barroso, J.M.; Pombeiro, L.; Rato, A.E. |
2012 | INFLUENCE OF CELL WALL CALCIUM CONTENT IN FRUIT FIRMNESS DURING THE RIPENING OF PLUMS (PRUNUS DOMESTICA L.). | Rato, A.E.; Nunes, C.; Agulheiro-Santos, A.C.; Barroso, J.M.; Coimbra, M.A.; Riquelme, F. |
May-2016 | Influência de factores culturais em parâmetros de maturação de uvas de diferentes castas na região de Borba | Borralho, E.; Ferreira, H.; Gato, O.; Barroso, J.M. |
May-2016 | QUANTIFICATION OF CALCIUM IN SPARKLING WINES BY INFRARED SPECTROSCOPY | Vestia, J.; Ferreira, H.; Rato, A.E.; Martins, M.R.; Rodrigues, S.; Rouxinol, M.; Barroso, J.M. |
May-2016 | A SUSTENTABILIDADE NA PRODUÇÃO DE VINHOS DO ALENTEJO, CONTRIBUTO DA ADEGA DE BORBA | Ferreira, H.; Valentim, M.; Gaspar, L.; Gato, O.; Barroso, J.M. |
Showing results 1 to 7 of 7
|