Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Martins, J.M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 27 to 46 of 88
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Dietary Raw Peas (Pisum sativum L.) Reduce Plasma Total and LDL Cholesterol and Hepatic Esterified Cholesterol in Intact and Ileorectal Anastomosed Pigs Fed Cholesterol-Rich Diets.Martins, J.M.; Riottot, M.; Abreu, M.C. de; Lança, M.J.; Viegas-Crespo, A.M.; Almeida, J.A.; Freire, J.B.; Bento, O.P.
2020Differentially expressed genes involved in lipid metabolism in the muscle tissue of Alentejano and Bísaro pig breedsAlbuquerque, A.; Félix, M.R.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M.
Apr-2018Diversidad genética de las razas porcinas ibérica y alentejana mediante el genotipado de variantes genéticas en genes mayores y genes candidatosMuñoz, Maria; Bozzi, R.; Crovetti, A.; Charneca, R.; Martins, J.M.; Fernández, A.; Fontanesi, L.; Garcia-Casco, J.M.; Óvilo, C.
2018Diversity across major and candidate genes in European local pig breedsMuñoz, M.; Bozzi, R.; García, F.; Núñez, Y.; Geraci, C.; Crovetti, J.; García-Casco, J.; Alves, E.; Skrlep, M.; Charneca, R.; Martins, J.M.; Quintanilla, R.; Tibau, J.; Kusec, G.; Djurkin-Kusec, I.; Mercat, M.J.; Riquet, J.; Estellé, J.; Zimmer, C.; Razmaite, V.; Araujo, J.P.; Radovic, C.; Savic, R.; Karolyi, D.; Gallo, M.; Candek-Potokar, M.; Fontanesi, L.; Fernandéz, A.I.; Óvilo, C.
2021ECO-PIG - Desenvolvimento de uma mistura alimentar inovadora para acabamento de machos de raças de suínos autóctones, ao ar livre, com benefício para a qualidade da carne e para a sustentabilidade do sistemaMartin, L.; Silva, D.; Ramos, A.; Santos, S.; Costa, F.; Marmelo, C.; Charneca, R.; Martins, J.M.
2023Efeito de uma dieta rica em fibra no crescimento, características da carcaça e composição da gordura de machos inteiros e castrados de raça suína Alentejana criados ao ar livre: resultados preliminaresMartins, J.M.; Charneca, R.; Albuquerque, A.; Neves, J.; Freitas, A.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L.
2022Effect of a new high fibre feed on blood biochemistry of outdoor finished male local pigsMartins, J.M.; Charneca, R.; Varino, R.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Neves, J.; Marmelo, C.; Costa, F.; Ramos, A.; Martin, L.
2009Effect of betaine intake on muscle and backfat characteristics of pigs.Neves, J.A.; Martins, J.M.; Freitas, A.B.
2010Effect of betaine on growth performance and carcass composition of Alentejano pig breed.Freitas, A.B.; Neves, J.A.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
2007Effects of a high-fat diet on growth performances and carcass characteristics of Alentejano pigs.Freitas, A.B.; Neves, J.A.; Nunes, J.T.; Martins, J.M.
2007Effects of body weight and rearing system on total lipids and cholesterol concentration of fresh m. semimembranosus and subcutaneous fat from Alentejano pigsMartins, J.M.; Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Nunes, J.T.
2007Effects of body weight on some blood plasma parameters of pigs from the Alentejano breedMartins, J.M.; Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Nunes, J.T.
2004Effects of ileo-rectal anastomosis on cholesterol metabolism in pigs fed either casein or extruded soya beansBento, Ofélia P.; Martins, J.M.; Lança, M.J.; de Abreu, Manuel C.; Viegas-Crespo, A.M.; Freire, João P.B.; Almeida, José A.A.; Riottot, M.
2019Effects of physical activity on blood, growth and carcass parameters of the Alentejano pigMartins, J.M.; Silva, D.; Albuquerque, A.; Neves, J.; Charneca, R.; Freitas, A.
2018El cruce Alentejano x Bísaro: un estudio en TREASURECharneca, R.; Martins, J.M.; Freitas, A.; Neves, J.; Nunes, J.; Elias, M.; Laranjo, M.; Bento, P.; Silva, D.; Paixim, H.; Mendes, S.
1998Ensilabilidade da gramínea tropical SplendaMartins, J.M.
1996Ensilabilidade da gramínea tropical SplendaMartins, J.M.
2007Estudo histopatológico de lesões ateroscleróticas em suínos de raça Alentejana.Ramos, A.; Bento, O.P.; Lança, M.J.; Martins, J.M.; Capela-Silva, F.; Freitas, A.
1998Evaluation of tropical forage species under limited water supply.Lourenço, M.E.; Martins, J.M.; Pereira, A.
2008Evolution of the composition in fatty acids of the dorsal subcutaneous adipose tissue from Alentejano pigs fed on pasture and acornsNeves, J.A.; Freitas, A.B.; Martins, J.M.; Ferraz de Oliveira, M.I.; Abreu, M.C. de
Showing results 27 to 46 of 88

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois