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Browsing by Author Ricardo-Rodrigues, S.
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Issue Date | Title | Author(s) | 9-Dec-2021 | New and sustainable trends in food packaging: edible packaging | Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C. |
4-Mar-2022 | Non-destructive prediction of total soluble solids in strawberry using near infrared spectroscopy | Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Ricardo-Rodrigues, S.; Melgão, C.; Velasquez, R. |
28-Oct-2021 | Promoção da sustentabilidade na indústria agro-alimentar através da redução do desperdício alimentar: contributo da dieta mediterrânica | Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Jan-2022 | Staphylococcus spp. and Lactobacillus sakei Starters with High Level of Inoculation and an Extended Fermentation Step Improve Safety of Fermented Sausages | Dias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M. |
15-Jun-2022 | Table Grapes: There Is More to Vitiviniculture than Wine… | Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Ricardo-Rodrigues, S. |
12-Dec-2022 | What are seedless table grapes? | Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Serranito, M.I.; Rouxinol, A.C.; Agulheiro-Santos |
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