|
/
Browsing by Title
Showing results 26231 to 26250 of 34138
Issue Date | Title | Author(s) | 2013 | Qualificação de Adultos em Contexto Institucional: O caso do município de Reguengos de Monsaraz | Caeiro, A.; Ramalho, V.; Nico, Bravo; Nico, Lurdes |
1-Jun-2011 | Qualificação de Adultos no interior sul de Portugal: para onde? | Nico, Bravo |
2011 | Qualificação de Adultos: realidades e desafios no Sul de Portugal | Nico, Bravo |
Jun-2011 | Qualificação de Adultos: realidades e desafios no Sul de Portugal | Nico, Bravo; Nico, Lurdes; Santos, Adelina; Correia, Alexandra; Machado, Filomena; Rico, Hugo; Caeiro, Paula; Hilário, Raquel; Veríssimo, Renata |
20-Jun-2011 | Qualificação de Adultos: realidades e desafios no Sul de Portugal | Nico, Bravo; Nico, Lurdes; Ferreira, Fátima |
2011 | “Qualificação dos Adultos: Realidades e Desafios no Sul de Portugal” | Nico, Bravo; Nico, Lurdes Pratas |
2010 | A qualificação dos recursos humanos no sector turístico no centro histórico de Évora : Alojamento e restauração | Pedro, Susana |
May-2002 | A qualificação dos recursos humanos no sector turístico para o século XXI | Amaral, Marta Isabel Casteleiro |
2008 | Qualification of affluent loads to Alqueva-Pedrogão system | Bexiga, Anabela da Coceição Rosado |
2020 | Qualitative data regarding the experiences of pregnant women with lupus in Brazil | Rodrigues, Larissa; Alves, Vera; Sim-Sim, Margarida; Surita, Fernanda |
2018 | Qualitative evaluation of fruits from different Opuntia ficus indica ecotypes/cultivars harvested in South Portugal | Miguel, M.G.; Gago, C.; Valente, R.; Guerreiro, A.; Antunes, D.; Manhita, Ana; Barrocas Dias, Cristina |
2021 | Qualitative Research in Tourism - Use of WebQDA in the C’s Tourist Destination Competitiveness Matrix | Ribeiro, Diamantino; Machado, Luiz Pinto; Henriques, Pedro |
1999 | QUALITOM, A EUROPEAN RESEARCH PROGRAMME TO BUILD AND TEST A TECHNICAL ITINERARY MODEL IN PROCESSING TOMATO CROPPING | Dumas, Y; Bussieres, P; Batillani, A; Cornillon, H; Prieto, L; Branthome, X; Luca, D; Dadomo, M; Machado, RMA; Christou, M; San Martin, C |
2017 | Quality and acceptability of dry fermented sausages prepared with low value pork. | Alves, S.P.; Fernandes, M.J.; Bessa, R.J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.; Fraqueza, M.J. |
2018 | ). Quality and Excellence in the Portuguese Higher Education | Chaleta, Elisa; Pissarra, João; Jesuino, Jorge Correia |
1996 | Quality and maximum profit of industrial tomato as affected by distribution uniformity of drip irrigation system | Santos, Francisco Lúcio |
2014 | Quality and Safety of Agri-food Products and Consumers Behavior | Capela e Silva, F |
Jul-2018 | Quality and Satisfaction – The Case of Nautical Tourist Services in the Region of Alto Douro Vinhateiro-Portugal | Saraiva, M.; Soares, M.; Jorge, F.; Pires, A. R. |
14-Apr-2011 | Quality and Social Responsibility: A view to continuous improvement and excellence in Portuguese Higher Education Institutions, the perspective of the students integrated in mobility programmes | Nogueiro, Teresa; Jorge, Fátima; Saraiva, Margarida |
4-Mar-2022 | Quality Assessment of Red Wine Grapes through NIR Spectroscopy | Rouxinol, Maria Inês; Martins, Maria Rosário; Murta, Gabriela Carneiro; Barroso, João Mota; Rato, Ana Elisa |
Showing results 26231 to 26250 of 34138
|