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Browsing by Author Potes, M.E.
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Issue Date | Title | Author(s) | Oct-2014 | Safety conditions and native microbial flora of three processing units in Alentejo , Portugal | Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Elias, M. |
Oct-2014 | Salt reduction has no negative effects on the sensorial acceptability of traditional dry-fermented sausages from Alentejo, Portugal | Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Elias, M. |
30-May-2013 | Segurança Alimentar: Controlo de Agentes Patogénicos no Presunto | Potes, M.E. |
2007 | Segurança Alimentar em Produtos Tradicionais | Potes, M.E. |
2022 | Segurança de Moluscos Bivalves Vivos | Angelino, A.S.; Jardim, A; Lucena, S.; Potes, M.E. |
Oct-2019 | Shelf-life extension and quality improvement of a Portuguese traditional ready-to-eat meat product with vinegar | Laranjo, M.; Potes, M.E.; Gomes, A.; Véstia, J.; Garcia, R.; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
Jan-2022 | Staphylococcus spp. and Lactobacillus sakei Starters with High Level of Inoculation and an Extended Fermentation Step Improve Safety of Fermented Sausages | Dias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M. |
2022 | The added value of aged beef | Ricardo-Rodrigues, S; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Oct-2014 | The calibre effect on two traditional dry fermented sausages from Alentejo, Portugal, made from the same dough | Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Fraqueza, M.J; Elias, M. |
2-Apr-2014 | The Effect of starter Cultures on the Portuguese Traditional Sausage "Paio do Alentejo" in Terms of its Sensory and Textural Characteristics and Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Profile | Elias, M; Potes, M.E.; Roseiro, L.C.; Santos, C; Gomes, A; Agulheiro-Santos, A.C. |
Aug-2014 | The effect of the addition of a commercial bioprotector in characteristics of "alheira" made from Alentejano pig meat | Elias, M.; Mota, F.; Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E. |
16-Jul-2016 | The importance of "Montado" ecosystem on the fat quality of "Alentejano" pig. | Potes, M.E.; Laranjo, M.; Elias, M. |
11-Sep-2019 | The role of salt on food and human health | Elias, M.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E. |
2022 | Traditional Mediterranean Cheeses: Lactic Acid Bacteria populations and functional traits | Laranjo, M.; Potes, M.E. |
2007 | Unidade de Estudos de Mastites em Pequenos Ruminantes - estudos em ovinos de regime extensivo | Queiroga, Maria Cristina; Potes, M.E.; Duarte, Elsa Maria; Marinho, Artur; Bettencourt, Carlos Manuel; Matos, Claudino; Belo, Carlos Carmona; Ribeiro, José Manuel; Vilela, Cristina Lobo |
2017 | Use of essential oils in food preservation | Laranjo, Marta; Fernandez-Leon, Ana Maria; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, Miguel |
2015 | USE OF STARTER CULTURES TO IMPROVE PORTUGUESE TRADITIONAL SAUSAGES | Dias, Igor; Laranjo, Marta; Fialho, Rita; Potes, M.E.; Véstia, Joana; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, Maria João; Elias, Miguel |
2007 | Utilização de diferentes meios de cultura na identificação e recuperação de bactérias lácticas | Potes, M.E.; Marinho, Artur |
Sep-2017 | Utilização do Vinagre como Conservante Alimentar | Potes, M.E.; Véstia, J.; Laranjo, M.; Elias, M. |
2017 | Utilización de aceites esenciales para la conservación de uva de mesa ‘Crimson’ | Fernández León, Ana Maria; Laranjo, Marta; Ricardo-Rodrigues, Sara; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Elias, Miguel |
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