|
/
Browsing by Author Potes, M.E.
Showing results 46 to 65 of 90
Issue Date | Title | Author(s) | 1-May-2020 | Impact of a 25% salt reduction on the microbial load, texture and sensory attributes of a traditional dry-cured sausage. | Elias, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Garcia, R.; Fraqueza, M.J. |
8-Sep-2016 | Impact of salt reduction on biogenic amines, fatty acids, microbiota, texture and sensory profile in traditional blood dry-cured sausages | Laranjo, Marta; Gomes, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J.; Garcia, R.; Rocha, J.M.; Roseiro, L.C; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
2017 | Impact of salt reduction on biogenic amines, fatty acids, microbiota, texure and sensory profile in traditional blood dry-cured sausages | Laranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria João; Garcia, Raquel; Rocha, João Miguel; Roseiro, Luisa Cristina; Fernandes, Maria José; Fraqueza, Maria João; Elias, Miguel |
2012 | Inspecção Sanitária de Aves de Capoeira | Potes, M.E. |
2006 | LEITE | Potes, M.E. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a optimização da gestão da produção - CONFIGURAÇÃO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a Optimização da gestão da produção - HORTOFRUTÍCOLA | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da Produção - LÁCTEO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da produção - PANIFICAÇÃO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da ferramenta para a optimização da produção - CÁRNEO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
2022 | Maturação em seco de carne de bovino da raça Cachena | Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M. |
2022 | Maturação em seco de carne de bovino da raça Cachena | Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M. |
2000 | Microbiologia do queijo artesanal produzido na região de Évora | Potes, M.E. |
2003 | Microrganismos nos alimentos e Higiene Alimentar | Potes, M.E. |
2008 | Perigos sanitários veiculados pelos alimentos | Potes, M.E. |
Oct-2008 | Plano de Estudo Epidemiológico do Porco Alentejano e Cruzado | Queiroga, Maria Cristina; Branco, Sandra; Sepulveda, Francisco; Cortes, Helder; Padre, Ludovina; Morais Pinto, António J; Potes, M.E. |
28-Oct-2021 | Promoção da sustentabilidade na indústria agro-alimentar através da redução do desperdício alimentar: contributo da dieta mediterrânica | Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Jun-2013 | Qualidade do Leite de Ovelha | Queiroga, Maria Cristina; Potes, M.E. |
Oct-2014 | Qualidade e Segurança Alimentar em unidades fabris produtoras de enchidos no Alentejo | Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Soares, P.; Torres, M.; Elias, M. |
Nov-2008 | Qualidade higiénica do leite de ovelha e relação com o estado sanitário da glândula mamária | Potes, M.E.; Queiroga, Maria Cristina |
Showing results 46 to 65 of 90
|