Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Potes, M.E.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 40 to 59 of 76
Issue DateTitleAuthor(s)
1-May-2020Impact of a 25% salt reduction on the microbial load, texture and sensory attributes of a traditional dry-cured sausage.Elias, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Garcia, R.; Fraqueza, M.J.
8-Sep-2016Impact of salt reduction on biogenic amines, fatty acids, microbiota, texture and sensory profile in traditional blood dry-cured sausagesLaranjo, Marta; Gomes, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J.; Garcia, R.; Rocha, J.M.; Roseiro, L.C; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
2017Impact of salt reduction on biogenic amines, fatty acids, microbiota, texure and sensory profile in traditional blood dry-cured sausagesLaranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria João; Garcia, Raquel; Rocha, João Miguel; Roseiro, Luisa Cristina; Fernandes, Maria José; Fraqueza, Maria João; Elias, Miguel
2012Inspecção Sanitária de Aves de CapoeiraPotes, M.E.
2006LEITEPotes, M.E.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a optimização da gestão da produção - CONFIGURAÇÃOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da gestão da produção - HORTOFRUTÍCOLAGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da Produção - LÁCTEOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da produção - PANIFICAÇÃOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da ferramenta para a optimização da produção - CÁRNEOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
2000Microbiologia do queijo artesanal produzido na região de ÉvoraPotes, M.E.
2003Microrganismos nos alimentos e Higiene AlimentarPotes, M.E.
2008Perigos sanitários veiculados pelos alimentosPotes, M.E.
Oct-2008Plano de Estudo Epidemiológico do Porco Alentejano e CruzadoQueiroga, M. C.; Branco, Sandra; Sepulveda, Francisco; Cortes, Helder; Padre, Ludovina; Morais Pinto, António J; Potes, M.E.
Jun-2013Qualidade do Leite de OvelhaQueiroga, M. C.; Potes, M.E.
Oct-2014Qualidade e Segurança Alimentar em unidades fabris produtoras de enchidos no AlentejoLaranjo, Marta; Potes, M.E.; Soares, P.; Torres, M.; Elias, M.
Nov-2008Qualidade higiénica do leite de ovelha e relação com o estado sanitário da glândula mamáriaPotes, M.E.; Queiroga, M. C.
2005Qualidade Higio-sanitária e Química do leite e queijo da cabra SerpentinaPotes, M.E.; Pinheiro, Cristina Maria; Babo, Helena; Cavaco, Nelson; Cachatra, António; Fialho, João
Oct-2017Queso fresco Alentejano de cabra con aceite esencial de oréganoFernandez-Léon, A.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, E.
26-Apr-2019Role of Starter Cultures on the safety of fermented meat productsLaranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.
Showing results 40 to 59 of 76

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois