|
/
Browsing by Author Potes, M.E.
Showing results 31 to 50 of 90
Issue Date | Title | Author(s) | Apr-2019 | Food Microbiology- Editorial | Laranjo, M.; Cordoba, M.G.; Semedo-Lemsaddek, T.; Potes, M.E. |
2022 | Fresh Bovine Meat: Sensory and instrumental evaluation of tenderness. | Ricardo-Rodrigues, S.; Temporão, S.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C. |
2011 | Fundamentos de Segurança Alimentar | Potes, M.E. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Consumos Energéticos - Sector dos Produtos Cárneos | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Consumos Energéticos - Sector dos Produtos de Padaria/Pastelaria | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Consumos Energéticos - Sector dos Produtos Hortofrutícolas | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Consumos Energéticos - Sector dos Produtos Lácteos | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Processos Produtivos - Sector dos Produtos Cárneos | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Processos Produtivos - Sector dos Produtos de Padaria/Pastelaria | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Processos Produtivos - Sector dos Produtos Hortofrutícolas | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Processos Produtivos - Sector dos Produtos Lácteos | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Riscos e Perigos para a Saúde, Segurança e Higiene no Trabalho - Sector dos Produtos Cárneos | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Riscos e Perigos para a Saúde, Segurança e Higiene no Trabalho - Sector dos Produtos de Padaria/Pastelaria | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Riscos e perigos para a Saúde, segurança e higiene no Trabalho - Sector dos Produtos Hortofrutícolas | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Riscos e Perigos para a Saúde, Segurança e Higiene no Trabalho - Sector dos Produtos Lácteos | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
1-May-2020 | Impact of a 25% salt reduction on the microbial load, texture and sensory attributes of a traditional dry-cured sausage. | Elias, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Garcia, R.; Fraqueza, M.J. |
8-Sep-2016 | Impact of salt reduction on biogenic amines, fatty acids, microbiota, texture and sensory profile in traditional blood dry-cured sausages | Laranjo, Marta; Gomes, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J.; Garcia, R.; Rocha, J.M.; Roseiro, L.C; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
2017 | Impact of salt reduction on biogenic amines, fatty acids, microbiota, texure and sensory profile in traditional blood dry-cured sausages | Laranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria João; Garcia, Raquel; Rocha, João Miguel; Roseiro, Luisa Cristina; Fernandes, Maria José; Fraqueza, Maria João; Elias, Miguel |
2012 | Inspecção Sanitária de Aves de Capoeira | Potes, M.E. |
2006 | LEITE | Potes, M.E. |
Showing results 31 to 50 of 90
|