|
/
Browsing by Author Potes, M.E.
Showing results 20 to 39 of 90
Issue Date | Title | Author(s) | 17-Dec-2021 | Editorial - Food Microbiology 2020 | Laranjo, M.; Córdoba, M.deG.; Semedo-Lemsaddek, T.; Potes, M.E. |
Jan-2018 | Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portugese dry-cured sausage | Dias, I.; Laranjo, M.; Fialho, R.; Potes, M.E.; Véstia, J.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
2016 | Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portuguese dry- cured sausage | Dias, Igor; Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Véstia, Joana; Fialho, Rita; Fraqueza, Maria J. |
2022 | Effect of clove essential oil coating in pork meat conservation and texture | Rouxinol, M.I.; Galveias, A.; Ricardo-Rodrigues, S.; Soares, P.C.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M. |
2017 | EFFECT OF GENOTYPE AND SALT CONCENTRATION ON THE QUALITY OF PORTUGUESE TRADITIONAL PAIOS | Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Rodrigues, Sara; Véstia, Joana; Charneca, Rui; Elias, Miguel |
2016 | EFFECT OF SALT REDUCTION ON THE SAFETY AND STABILITY OF TRADITIONAL BLOOD DRY-CURED SAUSAGES | Laranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria J.; Garcia, Raquel; Rocha, João M.; Roseiro, Luísa C.; Fernandes, Maria J.; Fraqueza, Maria J.; Elias, Miguel |
Sep-2015 | Effects of genotype, salt content and calibre on quality of traditional dry-fermented sausages | Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J; Garcia, R.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
Nov-2019 | Essential oils of aromatic and medicinal plants play a role in food safety | Laranjo, M.; Férnandez-Léon, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Elias, M. |
2022 | Establishing tenderness threshold of beef using instrumental and consumer sensory evaluation | Ricardo-Rodrigues, S.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Apr-2014 | Estudo preliminar sobre a ação antimicrobiana de óleos essenciais sobre agentes etiológicos de mastite em ovelhas | Pinto Coelho, M; Martins, MR; Potes, M.E.; Queiroga, Maria Cristina |
2017 | Evolución de los sólidos solubles totales y acidez en uvas ‘Crimson’ a lo largo del tratamento postcosecha con aceite esencial de canela. | Fernández León, Ana Maria; Laranjo, Marta; Véstia, Joana; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Elias, Miguel |
Apr-2019 | Food Microbiology- Editorial | Laranjo, M.; Cordoba, M.G.; Semedo-Lemsaddek, T.; Potes, M.E. |
2022 | Fresh Bovine Meat: Sensory and instrumental evaluation of tenderness. | Ricardo-Rodrigues, S.; Temporão, S.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C. |
2011 | Fundamentos de Segurança Alimentar | Potes, M.E. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Consumos Energéticos - Sector dos Produtos Cárneos | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Consumos Energéticos - Sector dos Produtos de Padaria/Pastelaria | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Consumos Energéticos - Sector dos Produtos Hortofrutícolas | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Consumos Energéticos - Sector dos Produtos Lácteos | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Processos Produtivos - Sector dos Produtos Cárneos | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Oct-2018 | Guia de Boas Práticas - Gestão de Processos Produtivos - Sector dos Produtos de Padaria/Pastelaria | Andrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Showing results 20 to 39 of 90
|