|
/
Browsing by Author Potes, M.E.
Showing results 7 to 26 of 90
Issue Date | Title | Author(s) | 2021 | "Cachena" a bovine rustic Portuguese extensively reared autochthonous breed: meat texture analysis | Potes, M.E.; Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M. |
Apr-2014 | Campilobacteriose em bovinos de carne no Alentejo – avaliação preliminar | Pinto Coelho, M; Potes, M.E.; Queiroga, Maria Cristina |
Feb-2018 | Caracterização e Análise das Condições de Segurança e Saúde no Trabalho em Empresas Agro-Alimentares | Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Feb-2018 | Caracterização e Análise dos Processos Produtivos em Empresas Agro-Alimentares | Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Feb-2018 | Caracterização e Análise Energética de Empresas Agro-Alimentares | Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jul-2006 | Caracterizacion de la leche y queso de cabra | Potes, M.E.; Pinheiro, Cristina Maria |
27-Jan-2016 | Characterisation of "Catalão" and "Salsichão" Portuguese traditional sausages with salt reduction | Laranjo, Marta; Gomes, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J.; Garcia, R.; Rocha, J.M.; Roseiro, L.C; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
2016 | Characterisation of “Catalão” and “Salsichão” Portuguese traditional sausages with salt reduction | Laranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria João; Garcia, Raquel; Rocha, João Miguel; Roseiro, Luísa Cristina; Fernandes, Maria José; Fernandes, Maria Helena; Fraqueza, Maria João; Elias, Miguel |
2000 | Characterisation of yeast flora isolated from an artisanal Portuguese ewes’ cheese | Pereira-Dias, S.; Potes, M.E.; Marinho, A.; Malfeito-Ferreira, M.; Loureiro, V. |
Jul-2021 | Co-Inoculation with Staphylococcus equorum and Lactobacillus sakei Reduces Vasoactive Biogenic Amines in Traditional Dry-Cured Sausages | Dias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fialho, A.R.; Véstia, J.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M. |
2007 | Course in Laboratory Animal Science / Curso Intensivo em Experimentação Animal | Bento, O.P.; Mascarenhas, R.D.; Potes, M.E.; Martins, J.M. |
Apr-2016 | Development of a long-life vacuum-packaged ready-to-eat meat product based on a traditional Portuguese seasoned meat | Laranjo, Marta; Gomes, A.; Potes, M.E.; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
Jan-2020 | Dry‐Cured Meat Products According to the Smoking Regime: Process Optimization to Control Polycyclic Aromatic Hydrocarbons | Fraqueza, M.J.; Laranjo, M.; Alves, S.; Fernandes, M.H; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Potes, M.E.; Elias, M. |
17-Dec-2021 | Editorial - Food Microbiology 2020 | Laranjo, M.; Córdoba, M.deG.; Semedo-Lemsaddek, T.; Potes, M.E. |
Jan-2018 | Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portugese dry-cured sausage | Dias, I.; Laranjo, M.; Fialho, R.; Potes, M.E.; Véstia, J.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
2016 | Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portuguese dry- cured sausage | Dias, Igor; Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Véstia, Joana; Fialho, Rita; Fraqueza, Maria J. |
2022 | Effect of clove essential oil coating in pork meat conservation and texture | Rouxinol, M.I.; Galveias, A.; Ricardo-Rodrigues, S.; Soares, P.C.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M. |
2017 | EFFECT OF GENOTYPE AND SALT CONCENTRATION ON THE QUALITY OF PORTUGUESE TRADITIONAL PAIOS | Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Rodrigues, Sara; Véstia, Joana; Charneca, Rui; Elias, Miguel |
2016 | EFFECT OF SALT REDUCTION ON THE SAFETY AND STABILITY OF TRADITIONAL BLOOD DRY-CURED SAUSAGES | Laranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria J.; Garcia, Raquel; Rocha, João M.; Roseiro, Luísa C.; Fernandes, Maria J.; Fraqueza, Maria J.; Elias, Miguel |
Sep-2015 | Effects of genotype, salt content and calibre on quality of traditional dry-fermented sausages | Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J; Garcia, R.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
Showing results 7 to 26 of 90
|