Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Potes, M.E.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 72 to 90 of 90
Issue DateTitleAuthor(s)
30-May-2013Segurança Alimentar: Controlo de Agentes Patogénicos no PresuntoPotes, M.E.
2007Segurança Alimentar em Produtos TradicionaisPotes, M.E.
2022Segurança de Moluscos Bivalves VivosAngelino, A.S.; Jardim, A; Lucena, S.; Potes, M.E.
Oct-2019Shelf-life extension and quality improvement of a Portuguese traditional ready-to-eat meat product with vinegarLaranjo, M.; Potes, M.E.; Gomes, A.; Véstia, J.; Garcia, R.; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
Jan-2022Staphylococcus spp. and Lactobacillus sakei Starters with High Level of Inoculation and an Extended Fermentation Step Improve Safety of Fermented SausagesDias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M.
2022The added value of aged beefRicardo-Rodrigues, S; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.
Oct-2014The calibre effect on two traditional dry fermented sausages from Alentejo, Portugal, made from the same doughLaranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Fraqueza, M.J; Elias, M.
2-Apr-2014The Effect of starter Cultures on the Portuguese Traditional Sausage "Paio do Alentejo" in Terms of its Sensory and Textural Characteristics and Polycyclic Aromatic Hydrocarbons ProfileElias, M; Potes, M.E.; Roseiro, L.C.; Santos, C; Gomes, A; Agulheiro-Santos, A.C.
Aug-2014The effect of the addition of a commercial bioprotector in characteristics of "alheira" made from Alentejano pig meatElias, M.; Mota, F.; Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.
16-Jul-2016The importance of "Montado" ecosystem on the fat quality of "Alentejano" pig.Potes, M.E.; Laranjo, M.; Elias, M.
11-Sep-2019The role of salt on food and human healthElias, M.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.
2022Traditional Mediterranean Cheeses: Lactic Acid Bacteria populations and functional traitsLaranjo, M.; Potes, M.E.
2007Unidade de Estudos de Mastites em Pequenos Ruminantes - estudos em ovinos de regime extensivoQueiroga, M. C.; Potes, M.E.; Duarte, Elsa Maria; Marinho, Artur; Bettencourt, Carlos Manuel; Matos, Claudino; Belo, Carlos Carmona; Ribeiro, José Manuel; Vilela, Cristina Lobo
2017Use of essential oils in food preservationLaranjo, Marta; Fernandez-Leon, Ana Maria; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, Miguel
2015USE OF STARTER CULTURES TO IMPROVE PORTUGUESE TRADITIONAL SAUSAGESDias, Igor; Laranjo, Marta; Fialho, Rita; Potes, M.E.; Véstia, Joana; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, Maria João; Elias, Miguel
2007Utilização de diferentes meios de cultura na identificação e recuperação de bactérias lácticasPotes, M.E.; Marinho, Artur
Sep-2017Utilização do Vinagre como Conservante AlimentarPotes, M.E.; Véstia, J.; Laranjo, M.; Elias, M.
2017Utilización de aceites esenciales para la conservación de uva de mesa ‘Crimson’Fernández León, Ana Maria; Laranjo, Marta; Ricardo-Rodrigues, Sara; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Elias, Miguel
2019What is the main processing factor influencing Staphylococcus species diversity in different manufacturing units?Fraqueza, M.J.; Rocha, J.M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Fialho, A.R.; Fernandes, M.J.; Fernandes, M.H.; Barreto, A.; Semedo-Lemsaddek, T.; Elias, M.
Showing results 72 to 90 of 90

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois