Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Potes, M.E.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 4 to 23 of 90
Issue DateTitleAuthor(s)
15-Jan-2018Animal Health, Biosafety and Food SafetyPotes, M.E.; Laranjo, M.; Elias, M.
8-May-2020Autochthonous starter cultures are able to reduce biogenic amines in a traditional protuguese smoked fermented sausageDias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fialho, A.R.; Véstia, J.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M.
Nov-2012Avaliação da Inspecção em Pequenos RuminantesPotes, M.E.; Monteiro, Maria Helena; Albardeiro, Ana; Petit-Richaud, Tourmaline
2021"Cachena" a bovine rustic Portuguese extensively reared autochthonous breed: meat texture analysisPotes, M.E.; Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.
Apr-2014Campilobacteriose em bovinos de carne no Alentejo – avaliação preliminarPinto Coelho, M; Potes, M.E.; Queiroga, M. C.
Feb-2018Caracterização e Análise das Condições de Segurança e Saúde no Trabalho em Empresas Agro-AlimentaresGaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Feb-2018Caracterização e Análise dos Processos Produtivos em Empresas Agro-AlimentaresGaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Feb-2018Caracterização e Análise Energética de Empresas Agro-AlimentaresGaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jul-2006Caracterizacion de la leche y queso de cabraPotes, M.E.; Pinheiro, Cristina Maria
27-Jan-2016Characterisation of "Catalão" and "Salsichão" Portuguese traditional sausages with salt reductionLaranjo, Marta; Gomes, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J.; Garcia, R.; Rocha, J.M.; Roseiro, L.C; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
2016Characterisation of “Catalão” and “Salsichão” Portuguese traditional sausages with salt reductionLaranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria João; Garcia, Raquel; Rocha, João Miguel; Roseiro, Luísa Cristina; Fernandes, Maria José; Fernandes, Maria Helena; Fraqueza, Maria João; Elias, Miguel
2000Characterisation of yeast flora isolated from an artisanal Portuguese ewes’ cheesePereira-Dias, S.; Potes, M.E.; Marinho, A.; Malfeito-Ferreira, M.; Loureiro, V.
Jul-2021Co-Inoculation with Staphylococcus equorum and Lactobacillus sakei Reduces Vasoactive Biogenic Amines in Traditional Dry-Cured SausagesDias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fialho, A.R.; Véstia, J.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M.
2007Course in Laboratory Animal Science / Curso Intensivo em Experimentação AnimalBento, O.P.; Mascarenhas, R.D.; Potes, M.E.; Martins, J.M.
Apr-2016Development of a long-life vacuum-packaged ready-to-eat meat product based on a traditional Portuguese seasoned meatLaranjo, Marta; Gomes, A.; Potes, M.E.; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
Jan-2020Dry‐Cured Meat Products According to the Smoking Regime: Process Optimization to Control Polycyclic Aromatic HydrocarbonsFraqueza, M.J.; Laranjo, M.; Alves, S.; Fernandes, M.H; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Potes, M.E.; Elias, M.
17-Dec-2021Editorial - Food Microbiology 2020Laranjo, M.; Córdoba, M.deG.; Semedo-Lemsaddek, T.; Potes, M.E.
Jan-2018Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portugese dry-cured sausageDias, I.; Laranjo, M.; Fialho, R.; Potes, M.E.; Véstia, J.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
2016Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portuguese dry- cured sausageDias, Igor; Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Véstia, Joana; Fialho, Rita; Fraqueza, Maria J.
2022Effect of clove essential oil coating in pork meat conservation and textureRouxinol, M.I.; Galveias, A.; Ricardo-Rodrigues, S.; Soares, P.C.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.
Showing results 4 to 23 of 90

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois