|
/
Browsing by Author Martins, J.M.
Showing results 6 to 25 of 88
Issue Date | Title | Author(s) | 2022 | Backfat transcriptome of castrated and intact Alentejano pigs fed commercial and fibre-rich experimental diets | Garrido, N.; Albuquerque, A.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L. |
2005 | Betaine supplementation vs. exercise: effects on glucose, protein, urea and lipid plasma parameters from Alentejano pigs. | Martins, J.M.; Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Nunes, J.T. |
1991 | O búfalo de água | Martins, J.M. |
2006 | Características do presunto de porco de raça alentejana engordado em sistema agro-silvo-pastoril. | Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Martins, J.M. |
2005 | Características físico-químicas do músculo Biceps femoralis de porcos de raça alentejana. | Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Bento, P.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
1993 | Cassava root meal as an energy source for dairy cattle. | Martins, J.M.; Nunes, A.F.; André, J.L.; Vaz Portugal, A. |
2001 | Chapter 41. Faecal and ileal digestibility of casein- and soybean-based diets in growing pigs. | Martins, J.M.; Abreu, M.C. de; Bento, O.; Salgado, P.; Freire, J.P.B. |
2004 | Chemical and physical characteristics of fresh subcutaneous fat from alentejano pig breed. | Neves, J.A.; Eusébio, I.; Freitas, A.B.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
Sep-2012 | CHEMICAL AND PHYSICAL CHARACTERISTICS OF M. PSOAS MAIOR FROM ALENTEJANO PIGS AT A VARIOUS LIVE WEIGTHS | Neves, J.; Martins, J.M.; Freitas, A. |
2012 | Chemical and physical characteristics of m. Psoas major from Alentejano pigs at different live weights. | Neves, J.; Martins, J.M.; Freitas, A. |
2019 | Comparative RNAseq analysis of backfat tissue from local pig breeds. | Albuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Ý.; Benítez, R.; Lopez-Garcia, A.; Garcia, F.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2019 | Comparative transcriptomic analysis of dorsal subcutaneous fat from Portuguese local pig breeds | Albuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Y.; Benítez, R.; Lopez-Garcia, A.; Ballesteros, J.; Garcia, F.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2020 | Comparative Transcriptomic Analysis of Subcutaneous Adipose Tissue from Local Pig Breeds | Albuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Y.; Benítez, R.; López-Garcia, A.; García, F.; Félix, M.R.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2018 | Composição da carcaça e caracterização físico-química de músculo de porco Alentejano acabado em montanheira – resultados preliminares | Cachucho, L.; Albuquerque, A.; Usié, A.; Leão, C.; Meireles, B.; Barbosa, P.; Gaspar, D.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Ramos, M.; Jerónimo, E. |
2012 | Composição química do lombo curado: efeito da matéria-prima. | Neves, J.A.; Martins, J.M.; Freitas, A. |
2007 | Course in Laboratory Animal Science / Curso Intensivo em Experimentação Animal | Bento, O.P.; Mascarenhas, R.D.; Potes, M.E.; Martins, J.M. |
Feb-2021 | Describing variability in pig (Sus scrofa) genes coding for receptors and priming proteins involved in coronavirus infections: towards a One Health perspective in conservation and selection of animal genetic resources | Bovo, S.; Schiavo, G.; Ribani, A.; Utzeri, V.J.; Taurisano, V.; Ballana, M.; Muñoz, M.; Alves, E.; Araújo, J.P.; Bozzi, R.; Charneca, R.; Di Palma, F.; Etherington, G.; Fernandez, A.I.; García, F.; García-Casco, J.; Karolyi, D.; Gallo, M.; Gvozdanović, K.; Martins, J.M.; Mercat, M.-J.; Núñez, Y.; Quintanilla, R.; Radović, Č.; Razmaite, V.; Riquet, J.; Savić, R.; Škrlep, M.; Usai, G.; Zimmer, C.; Ovilo, C.; Fontanesi, L. |
2022 | Desenvolvimento de uma mistura alimentar inovadora para acabamento de machos de raças de suínos autóctones, ao ar livre, com benefício para a qualidade da carne e para a sustentabilidade do sistema | Martin, L.; Silva, D.; Ramos, A.; Santos, S.; Costa, F.; Marmelo, C.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2007 | Desenvolvimento do tecido adiposo e muscular em suínos de raça Alentejana | Freitas, A.B.; Neves, J.A.; Nunes, J.T.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2018 | Determination of fatty acid groups in intramuscular fat of various local pig breeds by FT-NIRS | Bozzi, R.; Parrini, S.; Crovetti, A.; Pugliese, C.; Bonelli, A.; Gasparini, S.; Karolyi, D.; Martins, J.M.; Garcia-Casco, J.M.; Panella-Riera, N.; Nieto, R.; Petig, M.; Izquierdo, M.; Razmaite, V.; Kusec, I.D.; Araújo, J.P.; Candek-Potokar, M.; Lebret, B. |
Showing results 6 to 25 of 88
|