Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Laranjo, Marta

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 40 to 59 of 84
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Legume growth-promoting rhizobia: An overview on the Mesorhizobium genusLaranjo, Marta; Alexandre, Ana; Oliveira, Solange
2017Long term betaine supplementation regulates genes involved in lipid and cholesterol metabolism of two muscles from an obese pig breedAlbuquerque, A.; Neves, José A; Redondeiro, M.; Laranjo, Marta; Félix, M.R.; Freitas, Amadeu; Tirapicos, José L; Martins, José M
2019Mastitis in sheep: a disease to be taken seriouslyQueiroga, Cristina; Duarte, Elsa L.; Laranjo, Marta
May-2022Microbiologia Médica e Imunologia II-Manual dos Trabalhos Práticos de VirologiaHenriques, Margarida; Laranjo, Marta
Feb-2020Microbiologia Médica e Imunologia I - Manual dos Trabalhos Práticos de LaboratórioQueiroga, Maria Cristina; Laranjo, Marta
Apr-2021Microbiological hazards associated to salt and nitrite reduction in cured meat products: control strategies based on antimicrobial effect of natural ingredients and protective microbiotaFraqueza, Maria João; Laranjo, Marta; Elias, Miguel; Patarata, Luís
2007Moderately acidophilic Mesorhizobia isolated from chickpea (Cicer arietinum L.)Brígido, Clarisse; Alexandre, Ana; Laranjo, Marta; Oliveira, Solange
Dec-2013Molecular characterization of Portuguese populations of the pinewood nematode Bursaphelenchus xylophilus using cytochrome b and cellulase genesValadas, Vera; Laranjo, Marta; Mota, Manuel; Oliveira, Solange
2008Molecular Tools in Microbial EcologyOliveira, Solange; Laranjo, Marta; Alexandre, Ana
2012Multilocus sequence analysis reveals multiple symbiovars within Mesorhizobium speciesLaranjo, Marta; Young, J. Peter W.; Oliveira, Solange
2006Natural populations of chickpea rhizobia evaluated by antibiotic resistance profiles and molecular methodsAlexandre, Ana; Laranjo, Marta; Oliveira, Solange
Jan-2016peouenosfrutos 17 pós-colheita Conservação de Morangos com utilização de Óleos EssenciaisCampos, Tiago; Barreto, Sergio; Queiros, Rui; Ricardo-Rodrigues, Sara; Felix, Maria Rosario; Laranjo, Marta; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C.
2019Porco Ribatejano - um estudo inovador no projeto TREASURECharneca, Rui; Martins, José; Freitas, Amadeu; Neves, José; Elias, Miguel; Laranjo, Marta; Albuquerque, André
21-Oct-2016Propolis components accountable for bactericidal accomplishment and antibiofilm activityAndrade, NPC; Costa, MM; Silva, TMS; Pereira, A; Laranjo, Marta; Queiroga, MC
Oct-2014Qualidade e Segurança Alimentar em unidades fabris produtoras de enchidos no AlentejoLaranjo, Marta; Potes, M.E.; Soares, P.; Torres, M.; Elias, M.
2019Qualidade e segurança de Paios com baixo teor em sal provenientes de raças autóctonesLaranjo, Marta; Potes, Maria Eduarda; Ricardo-Rodrigues, Sara; Véstia, Joana; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Charneca, Rui; Elias, Miguel
2020Revestimentos edíveis em frutosLaranjo, Marta; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Ricardo-Rodrigues, Sara; Rouxinol, Maria Inês; Nabais, João
2006Rhizobial Strain Improvement: Genetic Analysis and ModificationLaranjo, Marta; Oliveira, Solange
2001Rhizobia of chickpea from southern Portugal: symbiotic efficiency and genetic diversityLaranjo, Marta; Rodrigues, Rute; Alho, Luís; Oliveira, Solange
Oct-2014Safety conditions and native microbial flora of three processing units in Alentejo , PortugalLaranjo, Marta; Potes, M.E.; Elias, M.
Showing results 40 to 59 of 84

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois