Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 19812 to 19831 of 25767
Issue DateTitleAuthor(s)
2013QUALIFICAÇÃO DE ADULTOS EM CONTEXTO INSTITUCIONAL: O CASO DO MUNICÍPIO DE REGUENGOS DE MONSARAZNico, Bravo; Nico, Lurdes; Caeiro, Anabela; Ramalho, Vânia
2013Qualificação de Adultos em Contexto Institucional: O caso do município de Reguengos de MonsarazCaeiro, A.; Ramalho, V.; Nico, Bravo; Nico, Lurdes
1-Jun-2011Qualificação de Adultos no interior sul de Portugal: para onde?Nico, Bravo
2011Qualificação de Adultos: realidades e desafios no Sul de PortugalNico, Bravo
Jun-2011Qualificação de Adultos: realidades e desafios no Sul de PortugalNico, Bravo; Nico, Lurdes; Santos, Adelina; Correia, Alexandra; Machado, Filomena; Rico, Hugo; Caeiro, Paula; Hilário, Raquel; Veríssimo, Renata
20-Jun-2011Qualificação de Adultos: realidades e desafios no Sul de PortugalNico, Bravo; Nico, Lurdes; Ferreira, Fátima
2011“Qualificação dos Adultos: Realidades e Desafios no Sul de Portugal”Nico, Bravo; Nico, Lurdes Pratas
2010A qualificação dos recursos humanos no sector turístico no centro histórico de Évora : Alojamento e restauraçãoPedro, Susana
May-2002A qualificação dos recursos humanos no sector turístico para o século XXIAmaral, Marta Isabel Casteleiro
2008Qualification of affluent loads to Alqueva-Pedrogão systemBexiga, Anabela da Coceição Rosado
2018Qualitative evaluation of fruits from different Opuntia ficus indica ecotypes/cultivars harvested in South PortugalMiguel, M.G.; Gago, C.; Valente, R.; Guerreiro, A.; Antunes, D.; Manhita, Ana; Barrocas Dias, Cristina
1999QUALITOM, A EUROPEAN RESEARCH PROGRAMME TO BUILD AND TEST A TECHNICAL ITINERARY MODEL IN PROCESSING TOMATO CROPPINGDumas, Y; Bussieres, P; Batillani, A; Cornillon, H; Prieto, L; Branthome, X; Luca, D; Dadomo, M; Machado, RMA; Christou, M; San Martin, C
2017Quality and acceptability of dry fermented sausages prepared with low value pork.Alves, S.P.; Fernandes, M.J.; Bessa, R.J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.; Fraqueza, M.J.
2018). Quality and Excellence in the Portuguese Higher EducationChaleta, Elisa; Pissarra, João; Jesuino, Jorge Correia
1996Quality and maximum profit of industrial tomato as affected by distribution uniformity of drip irrigation systemSantos, Francisco Lúcio
2014Quality and Safety of Agri-food Products and Consumers BehaviorCapela e Silva, F
Jul-2018Quality and Satisfaction – The Case of Nautical Tourist Services in the Region of Alto Douro Vinhateiro-PortugalSaraiva, M.; Soares, M.; Jorge, F.; Pires, A. R.
14-Apr-2011Quality and Social Responsibility: A view to continuous improvement and excellence in Portuguese Higher Education Institutions, the perspective of the students integrated in mobility programmesNogueiro, Teresa; Jorge, Fátima; Saraiva, Margarida
2010Quality assurance and assessment frameworks of Biosystems engineering studies in PortugalMarques da Silva, José Rafael; Silva, Luis Leopoldo; Baptista, F.J.; Cruz, Vasco Fitas
2012Quality Evaluation of ‘Sunburst’ Cherries Harvested at DifferentAgulheiro-Santos, A.C.; Palma, V.; Machado, G.; Rato, A.E.; Cabrita, M.J.
Showing results 19812 to 19831 of 25767

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois