en
pt
contact
|
Advanced Search
Sign on to:
Login
My DSpace
authorized users
Edit Profile
Receive email
updates
Browse
Communities
& Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
Helps
Regulamento RDPC
Depósito RDPC
Faq's RDPC
Copyright
Integração CV DeGóis
Workshop Open Access
Open Access Declarations
Newsletter Open Access
Help
About Dspace
DSpace Software
/
Browsing by Subject queijo
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
submit date
issue date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 3 to 5 of 5
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
Dec-2013
Estudio de la aplicación de Alta Presión Hidrostática sobre quesos ibéricos (torta del Casar y queso de Évora): efecto en las características fisicoquímicas y sensoriales durante la maduración y la vida útil
Pinheiro, C.
2000
Microbiologia do queijo artesanal produzido na região de Évora
Potes, M.E.
Dec-2013
Relatório técnico sobre requesitos técnicos para a análise sensorial do Queijo de Évora , no âmbito dos requesitos técnicos para os laboratórios de análise sensorial, tendo como referencial a NP EN ISO/IEC 17025 e a sua adequação EA-4/09 – Acreditation for Sensory Testing Laboratories
Pinheiro, C.
;
Machado, G.
Showing results 3 to 5 of 5
< previous
Serviços de Ciência e Cooperação
-
Universidade de Évora
DSpace Software, version 1.6.2
Copyright © 2002-2008
MIT
and
Hewlett-Packard
-
Feedback