Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Rato, Ana Elisa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
23-Feb-2018Analysis of Growth Parameters for Crop Vegetables Under Broad and Narrow LED Spectra and Fluorescent Light Tubes at Different PPFsPeixe, Augusto; Ribeiro, Hugo; Ribeiro, Augusto; Soares, Marco; Machado, Rui; Rato, Ana Elisa; Coelho, Renato
17-Mar-2022Avaliação da qualidade da 'Pera Rocha' durante a conservação em atmosfera controladaLuís, Miguel José Santos
2020Calorespirometry as a phenotyping tool for selection of genotypes with high plasticity upon temperature stress – a focus on the analysis of pea seedsRodrigues, Lénia; Nogales, Amaia; Hansen, Lee; Santos, Fátima; Groot, Steven; Rato, Ana Elisa; Hélia, Cardoso
2019Comparative study on the use of three different near infrared spectroscopy recording methodologies for varietal discrimination of walnutsNogales-Bueno, Julio; Feliz, Luis; Baca-Bocanegra, Berta; Hernandez-Hierro, José Miguel; Heredia, Francisco José; Barroso, João Mota; Rato, Ana Elisa
25-Nov-2016Determinação das principais antocianinas em castas tintas no AlentejoRouxinol, Maria Inês Silva Caçador Pereira
Jun-2020Evaluation of Near Infrared Spectroscopy (NIRS) and Remote Sensing (RS) for Estimating Pasture Quality in Mediterranean Montado EcosystemSerrano, João; Shahidian, S.; Marques da Silva, J.; Paixão, L.; Carreira, E.; Carmona-Cabezas, R.; Nogales-Bueno, J.; Rato, Ana Elisa
21-Mar-2022Modelação através de espetroscopia de infravermelho próximo para estimar os teores de proteína, fibra e humidade em pastagens permanentesCarapau, Ângelo David Ferreira Nunes
Sep-2018Predicting calcium in grape must and base wine by FT-NIR spectroscopyVestia, Joana; Barroso, João M.; Ferreira, Helena; Gaspar, Luis; Rato, Ana Elisa
2019Rapid Assessment of Monovarietal Portuguese Extra Virgin Olive Oil’s (EVOO’s) Fatty Acids by Fourier-Transform Near-Infrared Spectroscopy (FT-NIRS)Milinovic, Jelena; Garcia, Raquel; Rato, Ana Elisa; Cabrita, Maria Joao
Jun-2018Suplementação em cálcio: uma ajuda promissora na prevenção da gafa da azeitonaCaeiro, Luis; Materatski, Patrick; Vestia, Joana; Rato, Ana Elisa; Carvalho, Teresa; Varanda, Carla; Campos, Doroteia; Rei, Fernando; Félix, Maria Rosário
9-Feb-2019Terroir influence on quality of ‘Crimson’ table grapesRicardo-Rodrigues, Sara; Laranjo, Marta; Coelho, Renato; Martins, Patrícia; Rato, Ana Elisa; Vaz, Margarida; Valverde, Pedro; Shahidian, Shakib; Vestia, Joana; Agulheiro-Santos, Ana Cristina
Oct-2018THE FATE OF CALCIUM APPLIED THROUGH FOLIAR FERTILIZATION ON OLEA EUROPEAE L.Vestia, Joana; Caeiro, Luis; Cardoso, Hélia; Félix, Maria do Rosário; Rato, Ana Elisa; Carvalho, Teresa
2-Mar-2022Utilização de dados do satélite Sentinel-2 e de espectroscopia NIR para a quantificação de nutrientes na nogueira-comum (Juglans regia L.)Mendes, Maria Beatriz Aresta Pires
Showing results 1 to 13 of 13

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois