|
/
Browsing by Author Tavares, Sofia
Showing results 2 to 21 of 39
Issue Date | Title | Author(s) | Nov-2011 | Bem-estar e psicoterapia: Terapeutas, clientes e processo terapêutico | Vaz-Velho, Catarina; Biscaia, Constança; Tavares, Sofia |
Jul-2022 | Changes in food behavior during the first lockdown of COVID-19 pandemic: A multi-country study about changes in eating habits, motivations, and food-related behaviors | Lamy, Elsa; Viegas, Claudia; Rocha, Ada; Lucas, Maria Raquel; Tavares, Sofia; Capela e Silva, Fernando; Guedes, David |
2020 | Changes in food behavior during the pandemic: a cross-country study looking for changes in eating motivations, intake, food access and waste management | Lamy, Elsa; Viegas, Claudia; Rocha, Ada; Lucas, Raquel; Tavares, Sofia; Capela e Silva, Fernando; Guedes, David |
2006 | COMMENTARY ON COMMENTARIES: A SPACE FOR DIALOGUE AMONG DIFFERENT PERSPECTIVES | Tavares, Sofia; Gonçalves, Miguel; Salgado, João |
May-2013 | Contribuição do Estudo da Apatia Para a Compreensão da Doença de Parkinson | Matos, Patrícia; Tavares, Sofia; Mesquita, Edgar |
2013 | Defeitos de memória em pacientes afásicos | Gavela, João Miguel Barbosa |
28-Nov-2019 | Designing menus to shape consumers’ perception of traditional gastronomy: does it work for the Portuguese Alentejo cuisine? | Guedes, David; Silva, Vlademir; Lucas, Raquel; Tavares, Sofia; Infante, Paulo; Simões, Carla; Pinheiro, Cristina Conceição; Capela e Silva, Fernando; Lamy, Elsa |
2021 | Designing menus to shape consumers’ perception of traditional gastronomy: Does it work for the Portuguese Alentejo cuisine? | Guedes, David; Silva, Vladimir; Lucas, Maria Raquel; Tavares, Sofia; Infante, Paulo; Simões, Carla; Pinheiro, Cristina; Capela-Silva, Fernando; Lamy, Elsa |
2020 | Designing menus to shape consumers’ perception of traditional gastronomy: does it work for the Portuguese Alentejo cuisine? | Guedes, David; Silva, Vlademir; Lucas, Raquel; Tavares, Sofia; Infante, Paulo; Simões, Carla; Pinheiro, Cristina Conceição; Capela e Silva, Fernando; Lamy, Elsa |
Jan-2016 | Determinants of tannin-rich food and beverage consumption: oral perception vs. psychosocial aspects. | Lamy, Elsa; Pinheiro, Cristina; Rodrigues, Lénia; Capela-Silva, Fernando; Lopes, Orlando; Tavares, Sofia; Gaspar, Rui |
2015 | Distress in Portuguese Family Members Bereaved by Suicide: An Exploratory Study | Santos, Sara; Tavares, Sofia; Campos, Rui C. |
2014 | Distress in Portuguese Family Members Bereaved by Suicide: An Exploratory Study | Santos, Sara; Tavares, Sofia; Campos, Rui |
11-Mar-2019 | O fenómeno do suicídio no Alentejo: estudo das narrativas dos sujeitos que tentaram o suicídio | Coelho, Maria João Candeias de Castro |
Jun-2013 | Grasping the dialogical nature of acculturation | Rosa, Catarina; Tavares, Sofia |
2014 | Histórias de suicídios não consumados: um estudo sobre os significados construídos em torno da tentativa de suicídio | Santos, Marisa Isabel Valido |
Dec-2019 | How menu description change consumer perception about traditional gastronomy: the case of the Portuguese “Alentejo cuisine” | Guedes, David; Simões, Carla; Vlademir, Silva; Pinheiro, Cristina; Capela e Silva, Fernando; Tavares, Sofia; Lucas, Maria Raquel; Lamy, Elsa |
Dec-2019 | How menu description change consumer perception about traditional gastronomy: the case of the Portuguese “Alentejo cuisine”. | Guedes, David; Simões, Carla; Silva, Vlademir; Pinheiro, Cristina; Capela e Silva, Fernando; Tavares, Sofia; Lucas, Maria Raquel; Lamy, Elsa |
Mar-2019 | Identidade Dialógica, Alteridade e Afetividade | Tavares, Sofia; Rosa, Catarina |
2011 | A identidade do psicoterapeuta à luz do diálogo entre a pessoa e o papel social | Tavares, Sofia |
2014 | Identidade profissional: a perceção do conhecimento no processo de construção de identidade dos psicólogos clínicos | Brissos, Maria Elisa Elias |
Showing results 2 to 21 of 39
|